Hitta bilmekaniker i Gimo

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Gimo - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Gimo. Om du är boende i eller i närheten av Gimo och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Gimo som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Gimo. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika bilmekaniker i Gimo när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Gimo för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Gimo.
Annons:

Bilmekaniker i Gimo

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Gimo som arbetar på någon bilverkstad i Gimo som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Gimo.

Abilteknik AB
Uppsalav. 25
747 42 Gimo


Reilanders Bilplåt
Roddarne 173
747 95 Gimo

Annons:

Service av bil i Gimo

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Gimo från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Gimo sannolikt också utföra service av din bil i Gimo. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Gimo.

Bilmekanikerfakta om Gimo

I Gimo finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Gimo. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Gimo om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gimo om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Gimo.

I Gimo fann vi totalt 2 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Gimo att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Gimo. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Gimo rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Uppsala.

Städer med bilmekaniker i fokus

Nedan hittar du utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna bilmekaniker som kan hjälpa dig med din bil, t.ex. Volvo, Audi, BMW, och Ford.