Hitta bilmekaniker i Vittangi

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Vittangi - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Vittangi. Om du är boende i eller i närheten av Vittangi och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Vittangi som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Vittangi. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika bilmekaniker i Vittangi när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Vittangi för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Vittangi.
Annons:

Bilmekaniker i Vittangi

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Vittangi som arbetar på någon bilverkstad i Vittangi som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Vittangi.

AB Jan-Olov Wettainen, Jowab
Parakka 4958
980 10 Vittangi


Lainio Vindrute- & Bilrep
Lainio 4325
980 10 Vittangi


Meras Motor o. Plåt
Merasjärvi
980 10 Vittangi

Annons:

Service av bil i Vittangi

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Vittangi från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Vittangi sannolikt också utföra service av din bil i Vittangi. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Vittangi.

Bilmekanikerfakta om Vittangi

I Vittangi finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Vittangi. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Vittangi om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vittangi om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Vittangi.

I Vittangi fann vi totalt 3 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Vittangi att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Vittangi. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Vittangi rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Norrbotten.

Städer med bilmekaniker i fokus

Nedan hittar du utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna bilmekaniker som kan hjälpa dig med din bil, t.ex. Volvo, Audi, BMW, och Ford.