Hitta bilmekaniker i Salbohed

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Salbohed - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Salbohed. Om du är boende i eller i närheten av Salbohed och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Salbohed som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Salbohed. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika bilmekaniker i Salbohed när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Salbohed för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Salbohed.
Annons:

Bilmekaniker i Salbohed

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Salbohed som arbetar på någon bilverkstad i Salbohed som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Salbohed.

Enarsson, Lars-Bennie
Gussjö Per-lars Gård 100
733 63 Salbohed


Johanssons Reparationsservice AB
Norrsalbo
733 63 Salbohed


Sörsalbos Bil & Gummiverkstad
Genv. 8
733 63 Salbohed

Annons:

Service av bil i Salbohed

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Salbohed från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Salbohed sannolikt också utföra service av din bil i Salbohed. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Salbohed.

Bilmekanikerfakta om Salbohed

I Salbohed finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Salbohed. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Salbohed om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du också läsa mer om Salbohed om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Salbohed.

I Salbohed fann vi totalt 3 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Salbohed att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Salbohed. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Salbohed rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Västmanland.

Städer med bilmekaniker i fokus

Nedan hittar du utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna bilmekaniker som kan hjälpa dig med din bil, t.ex. Volvo, Audi, BMW, och Ford.