Hitta bilmekaniker i Tärendö

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Tärendö - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Tärendö. Om du är boende i eller i närheten av Tärendö och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Tärendö som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Tärendö. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika bilmekaniker i Tärendö när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Tärendö för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Tärendö.
Annons:

Bilmekaniker i Tärendö

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Tärendö som arbetar på någon bilverkstad i Tärendö som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Tärendö.

Macken I Tärendö Bege´S
Rönnv. 7
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Entreprenad AB
Heinonen 7
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Service av bil i Tärendö

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Tärendö från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Tärendö sannolikt också utföra service av din bil i Tärendö. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Tärendö.

Bilmekanikerfakta om Tärendö

I Tärendö finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Tärendö. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Tärendö om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Tärendö.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tärendö om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Tärendö.

I Tärendö fann vi totalt 2 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Tärendö att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Tärendö. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Tärendö rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Norrbotten.

Städer med bilmekaniker i fokus

Nedan hittar du utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna bilmekaniker som kan hjälpa dig med din bil, t.ex. Volvo, Audi, BMW, och Ford.