Hitta bilmekaniker i Påläng

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Påläng - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Påläng. Om du är boende i eller i närheten av Påläng och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Påläng som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Påläng. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika bilmekaniker i Påläng när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Påläng för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Påläng.
Annons:

Bilmekaniker i Påläng

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Påläng som arbetar på någon bilverkstad i Påläng som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Påläng.

Karosseriverkstan i Kalix AB
Storträskv. 24
952 04 Påläng

Annons:

Service av bil i Påläng

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Påläng från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Påläng sannolikt också utföra service av din bil i Påläng. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Påläng.

Bilmekanikerfakta om Påläng

I Påläng finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Påläng. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Påläng om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Påläng.

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du också läsa mer om Påläng om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Påläng.

I Påläng fann vi totalt 1 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Påläng att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Påläng. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Påläng rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Norrbotten.