Hitta bilmekaniker i Hortlax

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Hortlax - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Hortlax. Om du är boende i eller i närheten av Hortlax och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Hortlax som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Hortlax. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika bilmekaniker i Hortlax när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Hortlax för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Hortlax.
Annons:

Bilmekaniker i Hortlax

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Hortlax som arbetar på någon bilverkstad i Hortlax som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Hortlax.

Hortlax Bilservice AB
Hortlaxv. 32
944 32 Hortlax


Piteå Biltek AB
Kastanjev. 8
944 32 Hortlax

Annons:

Service av bil i Hortlax

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Hortlax från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Hortlax sannolikt också utföra service av din bil i Hortlax. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Hortlax.

Bilmekanikerfakta om Hortlax

I Hortlax finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Hortlax. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Hortlax om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hortlax om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Hortlax.

I Hortlax fann vi totalt 2 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Hortlax att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Hortlax. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Hortlax rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Norrbotten.

Städer med bilmekaniker i fokus

Nedan hittar du utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna bilmekaniker som kan hjälpa dig med din bil, t.ex. Volvo, Audi, BMW, och Ford.