Hitta bilmekaniker i Hakkas

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Hakkas - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Hakkas. Om du är boende i eller i närheten av Hakkas och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Hakkas som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Hakkas. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika bilmekaniker i Hakkas när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Hakkas för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Hakkas.
Annons:

Bilmekaniker i Hakkas

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Hakkas som arbetar på någon bilverkstad i Hakkas som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Hakkas.

Rogers Bil o Plåt
Krokv. 10
980 41 HAKKAS

Annons:

Service av bil i Hakkas

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Hakkas från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Hakkas sannolikt också utföra service av din bil i Hakkas. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Hakkas.

Bilmekanikerfakta om Hakkas

I Hakkas finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Hakkas. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Hakkas om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hakkas om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Hakkas.

I Hakkas fann vi totalt 1 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Hakkas att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Hakkas. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Hakkas rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Norrbotten.

Städer med bilmekaniker i fokus

Nedan hittar du utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna bilmekaniker som kan hjälpa dig med din bil, t.ex. Volvo, Audi, BMW, och Ford.