Hitta bilmekaniker i Gammelstad

Annons:
Guide till erfarna och duktiga bilmekaniker i Gammelstad - här guidar vi dig till de bästa bilmekaniker som går att anlita i Gammelstad. Om du är boende i eller i närheten av Gammelstad och behöver hjälp med bilen hittar du här utvalda bilmekaniker i Gammelstad som sannolikt kan hjälpa dig med laga bil, däckbyte eller service av bil i Gammelstad. Sammanlagt kan du välja mellan 6 olika bilmekaniker i Gammelstad när du behöver lämna din bil på bilverkstad i Gammelstad för att få hjälp med att reparera eller serva din bil, t.ex. Ford, Volvo, Audi eller BMW i Gammelstad.
Annons:

Bilmekaniker i Gammelstad

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma bilmekaniker i Gammelstad som arbetar på någon bilverkstad i Gammelstad som kan laga eller serva din Ford, Audi, BMW eller Volvo i Gammelstad.

Grönbergs Mekservice, AB
Terminalspåret 6
954 32 Gammelstad


Håkans Lv-Service
Kantorsv. 33
954 33 GAMMELSTAD


Olofssons Bil- & Motorservice, Thord
Mariebergsv. 87
954 32 Gammelstad


Patrik Rova AB
Bärgarstigen 56
954 35 GAMMELSTAD


S-Allservice O Konstruktion
Rådmansv. 97
954 32 Gammelstad


Statoil
Domarv. 1
954 32 Gammelstad

Annons:

Service av bil i Gammelstad

De flesta bilmekaniker och bilverkstäder i Gammelstad från listan ovan kan förutom att reparera fin Volvo, Ford, BMW eller Audi i Gammelstad sannolikt också utföra service av din bil i Gammelstad. Genom att kontakta ett par olika bilmekaniker från listan ovan kan du ta reda på deras aktuella utbud av tjänster inom bilvård och bilverkstäder i Gammelstad.

Bilmekanikerfakta om Gammelstad

I Gammelstad finns det som numera bekant som minst en verksam bilmekaniker på någon bilverkstad i Gammelstad. Nedan kan du ta del av en del allmän information om Gammelstad om du vill veta något som inte relaterar till bilmekaniker i Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gammelstad om du har intresse av att veta mer än om bilverkstäder i Gammelstad.

I Gammelstad fann vi totalt 6 olika bilmekaniker på olika bilverkstäder i Gammelstad att välja mellan när du behöver hjälp med att serva eller reparera din bil i Gammelstad. Om du ändå inte hittar någon bilmekaniker som du vill anlita i Gammelstad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilmekaniker och bilverkstäder i någon annan stad i Norrbotten.